Vormingen

Vorming geven ziet Het Roze Huis als één van de belangrijkste middelen om de missie, de statutaire doelstellingen en de individuele doelstellingen van vrijwilligers te realiseren.

Het Roze Huis wil binnen de provincie Antwerpen een informatie- en expertisecentrum zijn. Via een divers aanbod aan vormingen vergroten we de zichtbaarheid van en de tolerantie naar holebi’s en trangenders.

Het Roze Huis biedt zowel interne als externe vormingen aan. Onze vrijwillige vorminggevers zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Wil je zelf vormingen geven voor Het Roze Huis? Neem dan contact met ons op via coordinator@hetrozehuis.be

Extern: Aanbod van inhoudelijke vormingen rond holebi- en transgenderhema’s. Deze vormingen passen binnen het inclusiebeleid van Het Roze Huis. We bieden deze vormingen aan de brede maatschappij (organisaties, scholen, …) aan zodat ze een goed beeld krijgt van de diversiteit van holebi's en transgenders.

Het Roze Huis biedt vormingen aan rond:

  • holebi-ouderen
  • allochtone holebi's
  • holebigezinnen

Intern: vormingen gericht op het ontwikkelen van kwaliteiten

Deze vormingen geven empowerment aan personen die actief zijn in het Antwerpse holebi- en transgenderverenigingsleven: de vrijwilligers van Het Roze Huis en de vrijwilligers bij aangesloten verenigingen.