VACATURE: Zakelijk verantwoordelijke m/v/x Het Roze Huis - çavaria Antwerpen.

Sinds 1995 vormt Het Roze Huis - çavaria Antwerpen een fijne ontmoetingsplaats en hét informatiepunt voor holebi's en transgenders in de stad en provincie Antwerpen. Met enerzijds een eigen werking en anderzijds meer dan dertig aangesloten holebi- en transgenderverenigingen vervult Het Roze Huis één van de belangrijkste rollen binnen de Vlaamse holebi- en transgendergemeenschap. Gedragen door vele vrijwilligers werkt de organisatie aan een breder maatschappelijk draagvlak voor holebi-, trans- en genderthema´s en bevordert ze de emancipatie van holebi´s en transgenders in de provincie Antwerpen.

Om de organisatie te versterken, zijn we op zoek naar een zakelijk coördinator.
lees verder

Wat doe je?

·         Samen met de inhoudelijke verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, de opvolging en uitvoering van de beleidsbeslissingen, bepaald door de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur.

·         Je geeft leiding aan een administratieve kracht en de secretariaatsvrijwilligers.

·         Je bent verantwoordelijk voor het goed beheer van de infrastructuur (zowel gebouw als ICT) van het Roze Huis, inclusief  het verhuurbeleid.

·         Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van de dagelijkse financiën voor zover dit binnen de goedgekeurde begroting valt.

·         Je doet voorstellen voor het verwerven van inkomsten (subsidies, fundraising,...), onderhandelt met subsidiegevers en volgt de rapportering ervan op

·         Je bent verantwoordelijk voor de contacten met het sociaal secretariaat, zodat de personeelsadministratie op een vlotte manier verloopt.

·         Je bouwt zowel binnen de beweging als erbuiten een netwerk uit. Je bouwt actief mee aan het positieve imago van het Roze Huis en draagt dat imago uit.

·         Je maakt een communicatieplan voor de organisatie op en zorgt voor duidelijke afspraken over het communicatieproces. Je bewaakt en verzorgt in samenwerking met de inhoudelijk verantwoordelijke de uniformiteit en kwaliteit van de dagelijkse interne en externe communicatie.

·         Je maakt een jaarlijks een prioriteitenplanning op en je geeft toelichting (over de voortgang) aan de raad van bestuur.

 

Wat verwachten we van je?

·         Je hebt een groot organisatietalent.

·         Je hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen en je laat je niet snel uit je lood slaan.

·         Je hebt een positieve instelling en straalt dit ook uit.

·         Je bent sterk in het coachen en motiveren van medewerkers en vrijwilligers.

·         Je bent zowel mondeling als schriftelijk in staat om een boodschap duidelijk, volledig en overtuigend over te brengen.

·         Je bent een netwerker.

·         Je bent diplomatisch.

·         Je hebt affiniteit met gebouwbeheer, ICT, financiën.

·         Je hebt interesse in en affiniteit met de holebi- en transgenderbeweging.

·         Je hebt basiskennis van boekhouding.

·         Je hebt een diploma hoger onderwijs (of gelijkwaardig door ervaring).

·         Je bent bereid om soms te werken tijdens avonden en weekends.

 

Wat bieden we je aan?

·         Je werkt in een dynamisch team waar zin voor initiatief erg wordt geapprecieerd.

·         Je werkt met flexibele uren en krijgt voldoende vrijheid om je eigen werk te plannen.

·         0,8 contract voor onbepaalde duur

·         Indiensttreding is wenselijk vanaf 1 april 2017

·         Verloning volgens niveau B1c van PC 329 (socio-culturele sector). Relevante anciënniteit kan worden gehonoreerd;

·         Maaltijdcheques van 7

·         Tussenkomst in woonwerkverkeer met openbaar vervoer of fiets

·         Werkplaats is Het Roze Huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, een velostation is vlakbij.

·         Bij Het Roze Huis draait het om wat je doet en wat je kan, niet om waar je vandaan komt of wat je beperking of levensbeschouwelijke overtuiging is.

 

Geïnteresseerd?

Stuur vóór 11 februari 2017 je CV met een uitgebreide motivatiebrief naar vacature@hetrozehuis.be. Op basis van CV en motivatiebrief wordt een eerste selectie gemaakt. De beste kandidaten worden uitgenodigd op een eerste sollicitatiegesprek op 1 maart 2017. Nadien volgt nog een assessment voor de overgebleven kandidaten.