homo's

Antwerpen: homoman sterft na seks- en drugsfeest

Vrijdagochtend is een homoman dood aangetroffen in een douche in een flat in Wilrijk, Antwerpen. Hij had een seksfeest bijgewoond bij de bewoner, die een groepje mannen had verzameld voor een avond vertier. De mannen gebruikten drugs.

Worden homo-erotische liefdesbrieven uit WO II verfilmd?

In 2008 werd een hele collectie brieven van de Britse militair Gilbert Bradley uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Hij kreeg brieven van G., van wie men dacht dat het een verliefde dame was. Maar G. bleek jaren later Gilbert Bradley te zijn. De twee mannen leerden elkaar kennen tijdens de militaire training.

De twee waren een koppel tussen 1938 en 1945. De oorlogsjaren brachten velen bijeen, maar zorgden ook voor scheidingen.
Lees verder op zizo-online.

Antwerpse homobar Twilight herrijst als rustig praatcafé.

Twilight, vroeger een van de vaste homobars in de Van Schoonhovenstraat, de Rue Vaseline, in Antwerpen, is heropend aan het Theaterplein. Twilight is een rustig(er) praatcafé geworden, zegt uitbater Jeffrey Wuytack (35) in Het Nieuwsblad.

Burgemeester Gent onderzoekt politieoptreden bij homofobe burenruzie

Burgemeester van Gent Daniël Termont (sp.a) stelt een onderzoek in naar een interventie van de politie in de wijk Rabot na een melding van homohaat. Homokoppel Kristoff Saeys (29) en Tristan Bons (28) vertellen hun verhaal op Facebook.
Lees verder op zizo-online.

Rob Tielman blogt: "God's Own Country": homofilm?

Donderdag 29 maart 2018 ging de Britse film God's Own Country in Nederland in première. Het is niet mijn gewoonte om filmrecensies te schrijven. Maar ik plaats homofilms graag in het kader van de ontwikkelingen in de homobeweging. Hoe verhoudt deze film zich wat dat betreft tot eerdere homofilms? Is dit eigenlijk wel een homofilm? Maar zo niet, wat wel?
Lees verder op Rob Tielman blogt.

Burgemeester veroordeeld voor handtastelijkheden bij mannen.

De burgemeester van Knesselare, Fredy Tanghe is door de Gentse correctionele rechtbank veroordeeld tot twaalf maanden cel voor de aanranding van drie jonge mannen.

'Barracuda' over zwemmers die zichzelf ontdekken

De Australische zender ABC heeft 'Barracuda' gemaakt, een reeks over jonge zwemmers die in 1996 de race naar de Olympische Spelen van Sydney in 2000 starten.

Lees verder op zizo-online.    Beeld: ABC

Nepal organiseert allereerste schoonheidswedstrijd voor homomannen

In Nepal is de eerste schoonheidswedstrijd voor homomannen gehouden: de 'Mr. Handsome 2013 pageant'. Er waren 18 deelnemers uit heel het land. De organisatie gebeurde door The Blue Diamond Society (BDS), een holebi- en transgenderrechtenorganisatie.
Inhoud syndiceren