homo's

'Moonlight' wint Oscar voor Beste Film!

Homofilm 'Moonlight' van Barry Jenkins heeft de Oscar voor Beste Film gewonnen.

Het was een beetje een farce. Warren Beatty (79) en Faye Dunaway (76) kondigden 'La La Land' aan als winnaar van de Oscar voor Beste Film, maar dat was een foutje van de firma. 'Moonlight' van Barry Jenkins won.
 
Moonlight gaat over het opgroeien van een zwarte homoseksuele jongen in een machowereld geleid door drugs.
Lees verder op zizo-online.

Daniel Radcliffe puur natuur

Daniel Radcliffe is binnenkort te zien in een dampende seksscène met een andere man. In "Kill Your Darlings" gaat het er niet bepaald gladjes aan toe.

Oegandese anti-homowet komt er opnieuw

David Bahati, de auteur van de door de Oegandese Grondwettelijk Hof geschrapte anti-homowet, heeft laten weten dat hij de wet tijdens de volgende sessie van het parlement opnieuw zal indienen.

Tom of Finland: Een ingetogen biopic over een turbulent leven

Eind vorig jaar reeds te zien op het Filmfestival van Gent, vanaf deze week ook in de rest van België. ‘Tom of Finland’ is de recentste prent van Finse regisseur Dome Karukoski en vertelt op een zeer bescheiden manier het meeslepende levensverhaal van de Finse tekenaar Touko Valio Laaksonen (sterk vertolkt door Pekka Strang), wiens erotische schetsen het schopten tot één van de meest iconische beelden van de homocultuur.

David Davidse ontslagen uit het ziekenhuis.

Vlaamse stemcoach, (musical)acteur en mediafiguur David Davidse, 57, heeft zopas een maagverkleining ondergaan, om definitief komaf te maken met zijn zwaarlijvigheid. Ik was morbide obese en dreigde diabeticus te worden", verklaart Davidse.

Rob Tielman blogt: Wat is (homo)porno? (1)

Dit is het eerste blogbericht in de serie over homo-erotiek.

The Happy Prince: een tekenend beeld van de teloorgang van Oscar Wilde

Het leven van beroemde schrijver Oscar Wilde werd in het verleden al meermaals verfilmd, maar deze nieuwe versie belooft een heel nieuw beeld van hem te schetsen. Rupert Everett kroop voor deze film niet alleen in de huid van Wilde, hij schreef ook het scenario én nam de volledige regie voor zijn rekening.
Lees verder op zizo-online.

Ik weet wat ik doe: Sensoa verdiept homovoorlichting inhoudelijk

Met filmpjes en affiches waarin echte homomannen getuigen, sensibiliseert en informeert Sensoa die doelgroep de komende jaren over seksuele gezondheid. 'Ik Weet Wat Ik Doe' luidt de opvallende slogan.
Lees verder op zizo-online.

 

Er zijn nu zes concentratiekampen voor homo's in Tsjetsjenië

Er zijn nu minstens zes illegale gevangenissen waar homo's in Tsjetsjenië worden opgesloten. Zo'n 300 mannen worden op verdenking van homoseksualiteit vastgehouden.

Lees verder op zizo-online.

Inhoud syndiceren