homo's

Mister Gay Belgium aangevallen en uitgemaakt voor 'fucking homo'

In de nacht van vrijdag op zaterdag is Mister Gay Belgium 2017 Jaimie De Blieck aangevallen na een avondje uit in zijn thuisstad Roeselare. Hij kreeg enkele stampen en werd op de grond geduwd. Hij werd uitgemaakt voor ‘fucking homo’. Deblieck deed aangifte bij de politie.
Lees verder op zizo-online.

De meest homovriendelijke vakantielanden

De Spartacus International Gay Guide heeft vandaag de Gay Travel Index 2014 bekend gemaakt. In de lijst van de meest homovriendelijke vakantielanden staan de 138 landen vermeld die ook in de reisgids staan. Door een groot aantal criteria te vergelijken is een lijst ontstaan waaruit valt op te maken hoe veilig, of juist hoe onveilig een land is om als homoseksuele reiziger naar toe te gaan.

Wie wordt Mister Gay Vlaanderen 2015?

 

Volgende week vrijdag, 29 mei 's avonds laat weten we welke van de twaalf finalisten Mister Gay Vlaanderen 2015 wordt. Niemand minder dan premier Charles Michel (MR) kiest als jurylid mee.

"Voor de mannen" - Bekijk alle afleveringen.

Via onderstaande link kan je tot 18 oktober de 3 afleveringen (nogmaals) bekijken:

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/voor-de-mannen/1/voor-de-mannen-s1a1/

(foto: VRT NU)

Turken bouwen homogevangenis.

De Turkse minister van Justitie Bekir Bozdag heeft aangekondigd dat er homogevangenissen komen in zijn land.

Volgens Bozdag worden homoseksuelen apart opgesloten om de "gevangenen te beschermen".

George is Mister Leather Belgium 2016

George uit Antwerpen is tijdens Darklands, het indoor fetish festival van Leatherpride Belgium, verkozen tot Mister Leather Belgium 2016. De verkiezing is een initiatief van MSC Belgium, een vereniging voor mannen die een passie delen voor leren en rubberen uniformen.

Lees verder op zizo-online.

'Moonlight' wint Oscar voor Beste Film!

Homofilm 'Moonlight' van Barry Jenkins heeft de Oscar voor Beste Film gewonnen.

Het was een beetje een farce. Warren Beatty (79) en Faye Dunaway (76) kondigden 'La La Land' aan als winnaar van de Oscar voor Beste Film, maar dat was een foutje van de firma. 'Moonlight' van Barry Jenkins won.
 
Moonlight gaat over het opgroeien van een zwarte homoseksuele jongen in een machowereld geleid door drugs.
Lees verder op zizo-online.

Daniel Radcliffe puur natuur

Daniel Radcliffe is binnenkort te zien in een dampende seksscène met een andere man. In "Kill Your Darlings" gaat het er niet bepaald gladjes aan toe.

Oegandese anti-homowet komt er opnieuw

David Bahati, de auteur van de door de Oegandese Grondwettelijk Hof geschrapte anti-homowet, heeft laten weten dat hij de wet tijdens de volgende sessie van het parlement opnieuw zal indienen.

Tom of Finland: Een ingetogen biopic over een turbulent leven

Eind vorig jaar reeds te zien op het Filmfestival van Gent, vanaf deze week ook in de rest van België. ‘Tom of Finland’ is de recentste prent van Finse regisseur Dome Karukoski en vertelt op een zeer bescheiden manier het meeslepende levensverhaal van de Finse tekenaar Touko Valio Laaksonen (sterk vertolkt door Pekka Strang), wiens erotische schetsen het schopten tot één van de meest iconische beelden van de homocultuur.

Inhoud syndiceren