homo's

Vier jaar cel voor afperser van homo's.

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft een 47-jarige man uit Lier schuldig bevonden aan het afpersen en chanteren van homofiele mannen. De man werd veroordeeld tot 4 jaar waarvan de helft effectief.

Homofobie bij verkeersagressie in Gent

Donderdag zijn een homokoppel en een vriendin slachtoffer geworden van homofoob geweld in de Rabotwijk in Gent. Niet alleen werd het koppel bedreigd met een Engelse sleutel, zowel de agressor als een omstaander die zich moeide hebben ook "vuile homo, we gaan jullie kapotmaken" geroepen.

Lees verder op zizo-online.

Roze plafond': homo zijn nog steeds rem voor carrière

Ongeveer de helft van homoseksuele bedrijfsleiders verbergt zijn geaardheid voor collega's, blijkt uit de Duitse studie 'Out im Office' van psycholoog Dominic Frohn. Nochtans zijn er homoseksuele politieke zwaargewichten.

Belgische artiest Eurosongfestival nu openlijk homo.

Axel Hirsoux spreekt openlijk over zijn man. Eerder leek het alsof de zanger die België vertegenwoordigt op het Eurosongfestival liever discreet wou blijven over zijn relatie, maar op OUTtv heeft hij in een kort interviewtje er geen moeite mee om te zeggen dat hij getrouwd is met een man, wiens steun voor hem erg belangrijk is.

Draagmoederconferentie Men Having Babies keert terug naar Brussel

Men Having Babies, een organisatie die tegen betaling wensvaders in contact brengt met draagmoeders, houdt opnieuw een conferentie in Brussel. In 2015 was er veel tegenstand.

Lees meer op zizo-online.  Beeld: Men Having Babies

 

Vaticaan eert homojongen en wetenschapswonder Jack Andraka voor werk rond pancreaskanker

Het Vaticaan geeft Internationale Giuseppe Sciacca Award aan Jack Andraka, een 16-jarig wetenschapswonder uit Maryland die een detectietest voor pancreaskanker ontwikkelde.

De Giuseppe Sciacca Award werd genoemd naar een architect die op 26-jarige leeftijd stierf. Het Vaticaan geeft de prijs aan jongeren die uitmunten in hun specialiteit.

Acteur Joel Grey (82) doet coming-out als homo

Amerikaanse acteur Joel Grey (82) heeft zijn coming-out gedaan als homo in People Magazine. "Ik hou niet van etiketten. Als een etiket dan toch moet: ik ben homo." Zijn familie was al langer op de hoogte.

1 op 10 homo's zoekt specifiek naar heteroseksuele man.

Uit een nieuw Amerikaans onderzoek blijkt dat 1 op de 10 homo mannen via dating specifiek op zoek gaat naar een hetero man. Uit het onderzoek blijkt dat deze homo's op zoek gaan naar een hetero man voor het hebben van seks, vaak om een onvervulde fantasie te vervullen.

Rob Tielman blogt: Homo-erotische humor

In blogbericht 97 uitte ik mijn kritiek op (vooral Amerikaanse) homoporno. Er wordt teveel heterootje gespeeld. Er wordt een vast rijtje standjes afgeraffeld. Er is te weinig aandacht voor standjes die niet bij hetero's maar wel bij homo's voorkomen. Het is klantonvriendelijk want kijkers worden meestal niet aangekeken en er wordt heel weinig gelachen. Seks lijkt eerder op betaald werk dan op iets waar je plezier aan beleeft.
Inhoud syndiceren