holebi's

Hiv-organisatie Ex Æquo viert 20ste 'ongelukkige verjaardag'.

De Waalse hiv-organisatie Ex Æquo wordt 20.
Een "ongelukkige verjaardag", want eigenlijk zou Ex Æquo niet meer willen bestaan. Toch is er op 31 mei een verjaardagsconcert met onder meer Maurane, Plastic Betrand, Axel Hirsoux en Sandra Kim. Niet zo droevig voor een 'Unhappy Birthday Party'.

All Out lanceert internationale drukkingscampagne op het IOC

All Out is een internationale drukkingcampagne op het Internationaal Olympisch Comité (IOC) gestart om zich fermer uit te spreken tegen de anti-homowetten in Rusland. In een kortfilm confronteert ze het IOC met een speech van Jacques Rogge over respect en toont ze hoe holebi’s de Olympische Winterspelen in Sotsji kunnen ervaren.

Rob Tielman blogt: Onzin over de Europese Unie.

In de afgelopen jaren kwam ik in de media de grootst mogelijke onzin tegen over de EU. Slechts enkele media nemen de moeite om die onzin tegen te spreken. Ook de meeste homo/lesbische media laten het op dit punt afweten. In 2014 had ik in mijn blog de grootste onzin en de tegensprekende feiten over de EU nog eens op een rijtje gezet. Het behoort tot de minst gelezen blogberichten. Daarom herhaal ik dat bericht met enkele aanvullingen hieronder in de hoop dat ook anderen meer tegenspel gaan bieden tegen de anti-EU-hetze die gaande is.

1478 meemoeders erkend in België in 2015

De FOD Justitie komt met de eerste cijfers over de erkenning van meemoeders sinds de vereenvoudigde erkenning van meemoeders in 2015 in werking trad. Daaruit blijkt dat 1478 vrouwen zich in 2015 als meemoeder lieten erkennen.
Lees verder op zizo-online.

 

 

Documentaire over oude LGBT-homevideo's zoekt geld voor afwerking

Reel In The Closet', een Amerikaanse documentaire over en met oude homevideo's van holebi's en transgenders, zoekt fondsen via crowdfunding.

"Antihomowet Oeganda niet houdbaar"

Mensenrechtenactivisten in Oeganda verwachten dat de draconische antihomowetgeving in het land teruggedraaid zal worden. Deze week hebben ze een petitie ingediend bij het Constitutionele Hof in Kampala.
Inhoud syndiceren