holebi's

Facebook weigert naaktprent voor Antwerp Queer Arts Festival

Parlement Kenia verwerpt strafverzwaring homoseks

De parlementaire commissie Wetszaken in Kenia heeft de Anti-Homoseksuality Bill (antihomowetsvoorstel) verworpen omdat het ongrondwettelijk is. De commissie stelde ook dat buitenlandse belangen in het gedrang zouden komen.

Amerikaanse footballer komt uit de kast .

Michael Sam, een beloftevolle speler in het het Amerikaanse college-football, is voor zijn team van de Universiteit van Missouri uit de kast gekomen. Hij deed de bekentenis nadat de coach tijdens een teambuilding-evenement vroeg dat iedere speler iets vertelde over wie ze waren en ook een geheim moesten delen met de groep.

Homohuwelijken standvastiger dan heterohuwelijken.

Terwijl er in totaal 1 echtscheiding is per 1,6 huwelijken, gaat 1 holebikoppel uiteen per 1,9 homohuwelijken. Dat leest La Dernière Heure in de nieuwste statistieken van de FOD Economie.

Tom De Cock en Karolien Debecker ambassadeurs van Wel Jong Niet Hetero

MNM-radiomakers Tom De Cock (31) en Karolien Debecker (35) worden ambassadeurs van Wel Jong Niet Hetero. Beiden zijn al even uit de kast. Tom adopteerde onlangs een kind. Dat is zaterdag bij de viering van 20 jaar WJNH bekendgemaakt.

Video-verslag: Antwerpen neemt afscheid van WorldOutgames

Antwerpen heeft afscheid genomen van de derde editie van de WorldOutgames. Dat gebeurde met een closingceremonie waarbij de WorldOutgamesvlag werd overgedragen aan Miami Beach. Een dikke week lang namen 5000 sporters uit 118 landen deel aan 32 sportdisciplines.

Dana International pleit voor holebi-adoptierechten in hymne voor Tel Aviv Pride

Dana International keert terug naar de Tel Aviv Pride. Als hoofdact van de gaypride heeft ze een lied geschreven voor het evenement. Zowel lied als videoclip zorgen voor de nodige controverse.
Inhoud syndiceren