holebi's

Guy Verhofstadt ondersteunt Come Out campagne.

Guy Verhofstadt heeft vanmiddag de Come Out campagne ondersteunt van ILGA-Europe. In het kader van de komende Europese verkiezingen wil ILGA-Europe met deze campagne de Europese parlemenentsleden ertoe mobiliseren om de lidstaten op te roepen om de mensenrechten en gelijke rechten voor holebi’s te ondersteunen.

Amsterdam Gay Pride 2014

De nieuwe promofilm van Amsterdam Gay Pride 2014 is uit: klik hier. De 19e editie van ‘het kleurrijkste festival van het jaar’ is van zaterdag 26 juli tot en met zondag 3 augustus.

Wentworth Miller loog uit angst voor zijn carrière over geaardheid

Prison Break-ster Wentworth Miller heeft in een speech laten weten dat hij niet uit de kast durfde te komen uit vrees dat zijn carriere zou schaden. De acteur kwam vorige maand uiteindelijk toch uit de kast in een brief aan de organisatie van een filmfestival in Sint-Petersburg.

Çavaria doet mee met De Grote Parade van Hart Boven Hard

De Vlaamse LGBT-koepel çavaria loopt op zondag 29 maart mee in De Grote Parade van burgerbeweging Hart Boven Hard. "Çavaria werkt dag in dag uit aan een solidaire en open maatschappij waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich gerespecteerd kan voelen."

Lees het artikel ver op zizo-online.

Paus Franciscus: holebikoppels moeten wettelijk kunnen samenleven.

Paus Franciscus heeft gezegd dat de Rooms-katholieke Kerk in sommige gevallen homoseksualiteit moet tolereren, of alleszins het samenleven van mensen van hetzelfde geslacht. Dat zei hij in de Italiaanse krant Corriere della Sera.
 

Brit Stuart Hatton is nieuwe Mister Gay World

De negenentwintigjarige Brit Stuart Hatton Jr. is zaterdag in Rome uitgeroepen tot de nieuwe Mister Gay World. Hij volgt hiermee Christopher Michael Olwage op. Mister Gay Vlaanderen 2014Willem Joris haalde de laatste tien finalisten niet en greep ook naast de andere titels.

Rob Tielman blogt: Brexit? Schotland Exit!

Het Verenigd Koninkrijk hoort tot de top tien landen waar mijn blog gelezen wordt. Ik heb mij in het verleden in mijn blog kritisch uitgelaten over Engeland. Bijvoorbeeld over de homovijandige invloed die Engeland in het verleden heeft gehad op grote delen van de wereld. Betekent dit dat ik er voorstander van ben dat de Britten de Europese Unie gaan verlaten: de Brexit?

George Michael - Afscheid van een rolmodel

Ik word ruw uit mijn slaap gewekt. Of ik iets over George Michael kan schrijven?
Mijn slaapdronken hersenen proberen dingen te reconstrueren: het is toch niet zijn verjaardag? Of… Nee… Laat het niet waar zijn! Helaas. Op kerstdag 2016 overleed de wereldberoemde zanger vredig in zijn slaap. (Last Christmas… ) Officiële oorzaak van overlijden: hartfalen (I gave you my heart…)

Lees verder op zizo-online.

 

 

Pascal Smet stopt na volgende politieke termijn

Minister van Onderwijs,Jeugd en Gelijke Kansen Pascal Smet (sp.a) zal nog één keer opkomen voor de verkiezingen vooraleer hij op politiek pensioen gaat. Dat schreef het Laatste Nieuws dit weekend.

Even lachen – Just for laughs.

Een hilarisch, niet al te recent, filmpje, opgeduikeld via social media. Geen idee waar deze vandaan komt, maar hij is wel erg leuk!

Bron: gay.blog.nl

Inhoud syndiceren