Nieuws

VACATURE: Zakelijk verantwoordelijke m/v/x Het Roze Huis - çavaria Antwerpen.

Om de organisatie te versterken zijn we op zoek naar een zakelijk coördinator.
Heb je een groot organisatietalent en probleemoplossend vermogen dan is deze job iets voor jou.
Lees verder.

Het Roze Huis Antwerpen neemt deel aan De GROTE Omarming

De GROTE Omarming.

Een koppel in Arnhem werd afgetuigd, een jongeman in Antwerpen in elkaar geslagen en uit Tsjetsjenië komen berichten van systematische vervolging van homomannen. Tijd voor actie.
We sluiten ons dan ook graag aan bij het burgerinitiatief van Plan A 'De Grote Omarming': Antwerpenaren maken een mensenketting rond hun stad.
Praktisch:
We zien elkaar aan het Russisch Consulaat om 14u. Van daar stappen we samen naar het verzamelpunt aan Desingel ter hoogte Conservatorium. Daar komen we aan om 14u30 en maken mee een mensenketting rond de stad. Wie regenboogvlaggen heeft: meebrengen!

Çavaria: "Vlaams regeerakkoord erkent holebi- en transgenderrechten als mensenrechten"

Çavaria, de Vlaamse koepel van holebi- en transgenderorganisaties, is tevreden dat de nieuwe Vlaamse regering in haar regeerakkoord de Jogjakarta-beginselen als leidraad neemt voor haar holebi- en transgenderbeleid. "Het wordt uitkijken naar hoe de regering deze mensenrechtenvisie zal implementeren in de verschillende beleidsnota's."

Verborgen camera: dit gebeurt er als twee mannen zoenen

Onlangs kwam een Amerikaans homostel in het nieuws omdat ze een café uit waren gezet. De Amerikaanse zender ABC besloot het incident na te spelen met acteurs en verborgen camera’s. De reacties liegen er niet om.

HBO komt met nieuwe homoserie

HBO brengt een nieuwe komedieserie 'Looking' uit, over het hectische leven van drie homoseksuele mannen in San Francisco. Dat heeft de zender vrijdag bekend gemaakt.

Lesbiennes in 'Finding Dory'?

Is er een lesbiennekoppel in 'Finding Dory', de sequel op 'Finding Nemo'? Volgens Twitter wel. 'Finding Dory' verschijnt op 22 juni in de Belgische filmzalen.
Lees verder op zizo-online.

Inhoud syndiceren