Nieuws

VACATURE: Zakelijk verantwoordelijke m/v/x Het Roze Huis - çavaria Antwerpen.

Sinds 1995 vormt Het Roze Huis - çavaria Antwerpen een fijne ontmoetingsplaats en hét informatiepunt voor holebi's en transgenders in de stad en provincie Antwerpen. Met enerzijds een eigen werking en anderzijds meer dan dertig aangesloten holebi- en transgenderverenigingen vervult Het Roze Huis één van de belangrijkste rollen binnen de Vlaamse holebi- en transgendergemeenschap. Gedragen door vele vrijwilligers werkt de organisatie aan een breder maatschappelijk draagvlak voor holebi-, trans- en genderthema´s en bevordert ze de emancipatie van holebi´s en transgenders in de provincie Antwerpen.
Ook bij minderheden binnen onze samenleving, zoals jongeren, allochtonen en ouderen, maakt Het Roze Huis het holebi- en trangenderzijn bespreekbaar. Hiervoor werken we samen met de lokale overheden.
Om de organisatie te versterken zijn we op zoek naar een zakelijk coördinator.
Heb je een groot organisatietalent en probleemoplossend vermogen dan is deze job iets voor jou.
Lees verder.

Parijs: Homo's op brandstapel krijgen gedenkplaat

Huisbediende Jean Diot en schoenmakersgast Bruno Lenoir krijgen een gedenkplaat in Parijs. De twee zijn de laatste homo's in Frankrijk die ter dood werden veroordeeld en op de brandstapel werden geëxecuteerd. Hun misdaad? Sodomie in een achtersteegje.

Toespraak Elio Di Rupo met prohomostandpunt positief onthaald bij VN.

De toespraak van premier Elio Di Rupo (PS) bij de Verenigde Naties is positief onthaald. Dat zegt zijn kabinet in De Morgen, zaterdag. Ook in 2012 verdedigde de homoseksuele regeringsleider van België LGBT's in New York.

Obama opent Gay Games met surprise video

President Barack Obama heeft zaterdag de Gay Games in Cleveland (Ohio) geopend met een verrassings-videoboodschap.
Inhoud syndiceren