Nieuws

Studie- en ontmoetingsdag “Afrikaanse LGBT asielzoekers in België”

Dit zijn de 12 finalisten voor Mister Gay Belgium 2017

Tom Goris (38) in 2013, Willem Joris (31) in 2014, Skelte Willems (22) in 2015 en Raf Van Puymbroeck (22) zijn de vier vorige Mister Gay Vlaanderen- en Mister Gay Belgium-winnaars. Wie wint dit jaar de titel Mister Gay Belgium?

Lees verder op zizo-online.

Songfestival 2014: Twee clips voor 'Mother' van Axel Hirsoux.

Belgisch Eurovisiesongfestivalkandidaat Axel Hirsoux (31) heeft twee clips opgenomen en gelanceerd voor zijn song 'Mother'. In de eerste zingt hij in een theaterzaal. In de tweede passeren honderd moeders de revue.

Hirsoux treedt op 6 mei op in de eerste halve finale.


 

Koeweit: onderwijsminister wil niet dat scholen LGBT-studenten wegsturen

Minister van Hoger Onderwijs in Koeweit dr. Bader Al-Essa wil niet dat studenten van school worden gestuurd omdat ze holebi zijn. Zijn ministerie onderzoekt de geaardheid van studenten niet. Er werden tijdens zijn ambtstermijn ook geen holebi's weggestuurd, zegt hij.
Lees verder op zizo-online.

Zoektocht naar nieuwe Mister Gay Vlaanderen in volle gang

Twaalf finalisten zijn al enkele weken hard aan het werk om stemmen te ronselen om zo de nieuwe Mister Gay Vlaanderen te kunnen worden. Gaylive sprak met organisator Bram Bierkens over de twaalf finalisten en over het eerste jaar van de Mister Gay Vlaanderen Tom Goris.

Bron: gaylive.be

Premier Charles Michel jurylid voor Mister Gay Vlaanderen 2015

Eerste minister Charles Michel (MR) maakt op 29 mei deel uit van de jury van Mister Gay Vlaanderen 2015. Het is dan de derde keer dat de wedstrijd gehouden wordt.

Lees verder op zizo-online.

 

 

Rio De Janeiro: 132 homostellen geven elkaar het ja-woord.

In Rio de Janeiro hebben afgelopen weekend 132 homostellen elkaar het ja-woord gegeven. Het was voor het eerst dat er zo'n massahuwelijk met koppels van hetzelfde geslacht werd gesloten in de Braziliaanse stad.


Bron: gaysite.nl

President vreest dat verbod op gaypride Servië uit EU kan houden

Enkele dagen na het verbod van de gay pride in Belgrado roept de Servische president Tomislav Nikolic (foto) op om onmiddelijk te starten met de voorbereidingen voor een gay pride in 2014. Het verbod kreeg scherpe kritiek van de EU.

Worden homo-erotische liefdesbrieven uit WO II verfilmd?

In 2008 werd een hele collectie brieven van de Britse militair Gilbert Bradley uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Hij kreeg brieven van G., van wie men dacht dat het een verliefde dame was. Maar G. bleek jaren later Gilbert Bradley te zijn. De twee mannen leerden elkaar kennen tijdens de militaire training.

De twee waren een koppel tussen 1938 en 1945. De oorlogsjaren brachten velen bijeen, maar zorgden ook voor scheidingen.
Lees verder op zizo-online.

Inhoud syndiceren