Maak je graag creatieve filmpjes? Handig in montage? Kan je goed overweg met een camera?

Word dan onze filmvrijwilliger

Functiebeschrijving
Je maakt samen met onze communicatieverantwoordelijke korte filmpjes over de organisatie. Je wordt betrokken bij de verschillende stappen van het  creatieve proces, van het concept, het filmen, monteren tot posten van de filmpjes. De fragmenten worden gebruikt om een positieve boodschap van holebi’s en transgenders naar buiten te brengen en een positief beeld van onze organisatie te tonen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om je op een leuke, creatieve, unieke manier maatschappelijk te engageren en je talenten te ontplooien in een enthousiast team.
We bieden gratis toegang tot onze parties en activiteiten
We bieden de mogelijkheid om jouw portfolio uit te bereiden.

Het Roze Huis?
Met een dertigtal aangesloten holebi- en transgenderverenigingen vervult Het Roze Huis één van de belangrijkste rollen binnen het Vlaamse holebi- en transgenderlandschap. Gedragen door een hele hoop vrijwilligers werkt de organisatie naar een aanvaarding van holebi- of transgender-zijn in de ruimste zin. Ook bij minderheden binnen onze samenleving, zoals allochtonen en ouderen, maakt Het Roze Huis holebi- of transgender-zijn bespreekbaar. Naast een eigen werking met een aantal werkgroepen, richt Het Roze Huis Antwerpen zich naar de hele provincie Antwerpen. Door plaatselijke initiatieven financieel en logistiek te steunen, draagt de organisatie bij tot emancipatie in alle uithoeken van de provincie.

Interesse? Graag meer info?
Voor een vrijblijvend verkennend gesprek kan je steeds contact opnemen met coördinator Chloé Lenaerts. Je vindt ons aan de Draakplaats 1, vlakbij het station van Berchem.
coordinator@hetrozehuis.be of 03/288 00 84