Sensoa steekt hiv-campagne 'Testen? Gewoon Doen!' in sportieve speedo

Naar goede gewoonte lanceert Sensoa kort voor de Belgian Pride in Brussel haar nieuwe campagne. Deze keer is het een herneming van 'Testen? Gewoon Doen!', maar dan met modellen in een sportief jasje. Dat past dan weer bij de World Outgames Antwerpen in augustus.

Tot november 2013 zullen campagnebeelden circuleren waarop drie Vlaamse en Brusselse homomannen jou aanraden je te laten testen op soa's en hiv. Op de vierde affiche promoot Paul condoomgebruik, onder het motto 'Gewoon Doen!'
Sportief

Met de World Outgames Antwerpen 2013 in het vooruitzicht is Sensoa ditmaal op zoek gegaan naar sportievelingen die voor onze camera wilden poseren. Op de eerste affiche vind je Andy Vandervoort, voorzitter van de Antwerpse holebisportvereniging Active Company. Deze wordt verspreid vanaf midden mei. Tijdens de zomermaanden zullen niemand minder dan de ambassadeur van de World Outgames en zijn vriend de posters sieren: Ivan Denis en Bram Bierkens. Ivan is junior wereldkampioen handboogschieten en topsporter bij Defensie. Tegelijk laten we ook een affiche met Alessandro Cruz, Mr. Leather 2013, op de horeca los.

Midden september sluiten we de campagne af met Paul, een vrijwilliger van Why Me, de verniging voor holebi's uit Zwart-Afrika. Hij poseert in een fiere gevechtshouding op een affiche die condoomgebruik promoot.
Twee talen

De World Outgames zijn een internationaal sportevenement met veel buitenlandse bezoekers. Sensoa heeft daarom gekozen om deze campagne zowel in het Nederlands als in het Engels te voeren. Alle info over deze campagne kan je ook nog steeds terug vinden in onze folder 'Hiv en soa test: de feiten'. En op de website natuurlijk: www.mannenseks.be. Er is natuurlijk ook de Facebook-pagina.

Bron: Persbericht Sensoa / zizo-online