Gratis weerbaarheidstraining

Gaybashing is een begrip dat meer en meer aandacht krijgt in de media. Gaybashing is het verbaal, fysiek en seksueel geweld tegen holebi’s en transgenders. Voel je je wel eens onveilig op straat? Zou je willen weten hoe je jezelf beter kan weren tegen negatieve uitlatingen? Wil je als holebi of transgender steviger in je schoenen staan? 

Dat kan! Het Roze Huis – çavaria Antwerpen biedt jou een kennismakingscursus weerbaarheid aan.
Als je jezelf in een onveilige situatie bevindt, kan je geweld gebruiken of weglopen, maar er zijn efficiëntere manieren om met deze situaties om te gaan. Daarom leren we je, naast enkele verdedigingstechnieken, ook een aantal eenvoudige communicatietechnieken aan. Je leert beter omgaan met conflicten en agressie en je leert een aantal sociale vaardigheden om je uit onwennige situaties te redden.

Deze workshop is een teaser en wie de smaak te pakken krijgt, kan in september 2014 een volledige lessenreeks volgen in Het Roze Huis. Onze ex-voorzitster Leonie Nelissen zal de workshops begeleiden. Zij heeft immers jaren werkervaring als professionele begeleidster van ‘Rots en Water’. 

Schrijf je in via secretariaat@hetrozehuis.be of via info@weerbaar.be