Adele maakt mannen homo.

“Mannen luisteren het best niet naar Adele want dan kunnen ze homo worden.” Die opmerkelijke uitspraak deed een Amerikaanse gepensioneerde arts, die beweert dat hij mannen van hun homoseksualiteit kan genezen, gisteren op de Britse televisie.

In het Channel 4-programma ‘Cure Me. I’m Gay’ test doctor en presentator Christian Jessen enkele controversiele methodes die mensen van hun homoseksuele gevoelens af zouden helpen. Jessen is zelf homo en heeft al enkele jaren een vaste relatie. In de documentaire reeks spreekt Jessen ook met mensen die beweren dat ze genezen zijn van hun homoseksuele gevoelens en ondergaat hij enkele omstreden gay-cures waaronder electroshock therapie, hypnose, excorcisme en cognitieve afkeertherapie waarbij patienten worden gepijnigd als ze materiaal te zien krijgen waarvan ze opgewonden worden.

In de aflevering van dinsdag was te zien hoe de gepensioneerde arts John Smid een cd van Adele weggooide omdat de zangeres van Skyfall populair is bij homo’s. “Je moet naar christelijke muziek luisteren” zo zei de uit Texas afkomstige arts. Ook raadt hij Jessen af om nog langer knellende onderbroeken te dragen omdat ze zijn sensualiteit kunnen aanwakkeren en hem goesting in seks zouden kunnen geven.

In het programma test Jessen ook enkele omstreden gay-cures uit waaronder electroshocktherapie, hypnose, excorcisme en cognitieve afkeertherapie waarbij patienten worden gepijnigd als ze materiaal te zien krijgen waarvan ze opgewonden worden.


Bron: gaylive.be