Vacature voor een halftijds secretariaatsmedewerker

Met meer dan dertig aangesloten holebi- en transgenderverenigingen vervult Het Roze Huis – çavaria Antwerpen één van de belangrijkste rollen binnen het Vlaamse holebi- en transgenderlandschap. Gedragen door vele vrijwilligers werkt de organisatie naar een aanvaarding van het holebi- of transgender-zijn; ook bij kwetsbare doelgroepen in onze samenleving, zoals allochtonen en ouderen.

Naast een eigen werking met o.a. een HolebiBib, eigen publicaties en een onthaalwerkgroep, richt Het Roze Huis zich naar de hele provincie Antwerpen.

Omschrijving vacature

Het secretariaat is het kloppend hart van de organisatie en staat onder supervisie van de Coördinator. Als secretariaatsmedewerker is het jouw verantwoordelijkheid om onder meer het verhuren  van 3 polyvalante zalen in goede banen te leiden en heb je een belangrijke onthaalfunctie, zowel telefonisch als face to face. Je bent verantwoordelijk voor het economaat en laat het ontlenen van materialen door internen en externen vlekkeloos verlopen. Het is ook jouw taak om de infotoog op orde te houden en ondersteuning te bieden bij het maken van verslagen van diverse vergaderingen. Enkele boekhoudkundige taken neem je ook op jou zoals de betaling van facturen en het inboeken ervan. Tenslotte bied je logistieke ondersteuning op de events van Het Roze Huis.

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma of kan een gelijkwaardige ervaring voorleggen. Je spreekt zeer goed Nederlands en hebt kennis van het Officepakket. Kennis van boekhouding is mooi meegenomen. Je bent bovenal een teamplayer en weet je flexibel op te stellen. Je streeft kwaliteitsvol werk na en stelt nauwkeurigheid voorop. Je bent bereid om halftijds te werken en avondwerk (gemiddeld 2x/maand) schrikt je niet af. 

Aanbod

Het Roze Huis – çavaria Antwerpen kan jou een boeiende job aanbieden in een contract (50%) van onbepaalde duur. We garanderen een onmiddellijke indiensttreding en jouw loon wordt berekend op basis van Paritair Comité 329, werknemercategorie 495. Daarenboven bieden we nog maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Solliciteren

Bezorg ons jouw cv en motivatiebrief voor 20 februari 2014 op het e-mailadres: wim.morbee@hetrozehuis.be

De selectie bestaat uit één of meerdere gesprekken. Het gebruik van een interactieve oefening tijdens de selectieprocedure is niet uitgesloten.  

Het Roze Huis – çavaria Antwerpen hanteert een non-discriminatiebeleid: we maken geen onderscheid op basis van geslacht, ras, kleur, afkomst, nationaliteit, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religieuze of politieke overtuiging, gezondheid, handicap, ….

Meer info

Contacteer onze personeelverantwoordelijke Wim Morbée: 03/288 00 84