KliQ Works 2018 Workplace´ op woensdag 24 oktober 2018

KliQ organiseert een interessant congres, ´KliQ Works 2018 Workplace´ op woensdag 24 oktober 2018 in het Bloom Hotel te Brussel van 11u tot 18u.

KliQ Works werkt rond het creëren van een inclusieve werkvloer rond het thema Seksuele Oriëntatie en Gender Identiteit (SOGI). Deze conferentie zal specifiek focussen op de praktijk van inclusief rekruteren. Dankzij de hands-on aanpak en best practices tracht de conferentie het bewustzijn te verhogen en deelnemers te inspireren om hun wervingsproces inclusiever te maken. Door stakeholders uit alle lagen van de bevolking bij elkaar te brengen, tracht de conferentie de kloof te overbruggen tussen werkzoekende en rekruteerder, tussen activist en manager, tussen de LGBTI-gemeenschap en de bedrijfswereld.
Experts rond dit thema Jojanneke van der Toorn (professor LGBT Workplace Inclusion aan de Universiteit Leiden) en Gurchaten Sandhu (projectleider bij de ILO en VP van UN globe) verzorgen aan het begin van de dag een inspirerende keynote speech.
De dag eindigt tenslotte in stijl met een prestigieuze prijsuitreiking voor België’s meest inclusieve bedrijven en innovatieve diversiteitsinitiatief (op basis van de inclusiescan van KliQ).

Voor meer informatie en de registratiepagina: https://www.kliqworks.be/conference/. Vragen richt je naar alexi.degreef@hotmail.com.