Holebibib: Laat je verleiden met 'Verlost' van Isabelle Van Ewijk

Ook in maart organiseert de Holebibib weer een activiteit. Dit keer doen we een auteurslezing met de Nederlands-Vlaamse schrijfster Isabelle van Ewijk. Isabelle komt ons o.a. meer vertellen over haar nieuwe boek Verlost dat vorig jaar december uitkwam. Wat kan je verwachten? We interviewen haar, ze leest stukken uit haar boek voor, ze beantwoordt jullie vragen en signeert naar volle lust.

De Nederlands-Vlaamse schrijfster Isabelle Van Ewijk bracht in december vorig jaar haar nieuwe boek Verlost uit. Deze roman is het slotstuk van een trilogie waar haar twee vorige boeken Verpand en Verder ook tot behoren. In Verlost lopen de personages uit de twee andere verhalen elkaar tegen het lijf. De roman gaat op een levendige manier in op de ins and outs van lesbische relaties.

Daarom nodigt de Holebibib ism boekhandel Kartonnen Dozen Isabelle uit om meer over dit pareltje te komen vertellen. We interviewen haar, ze leest fragmenten voor, beantwoordt de vragen van de aanwezigen en signeert dolgraag haar boeken.

Zondag 26 maart van 16:00 tot 18:00 / Het Roze Huis / Draakplaats 2
Info op Facebook.

Foto's: Joke Van den Heuvel