Het Roze Huis - activiteiten december 2018.

Het secretariaat van Het Roze Huis is gesloten van maandag 24 december tem dinsdag 1 januari 2018. Voor de maandelijkse activiteiten van de verenigingen kan je bij de vereniging zelf terecht.
Het bestuur en het personeel van Het Roze Huis wensen je prettige feesten.

Activiteiten in december:
Zaterdag 15 december 2018
18u: After-T Antwerpen Tday Het Roze Huis


Dit jaar slaan de regenbooghuizen, de lokale trans*verenigingen en çavaria de handen in elkaar om een heuse After-T te organiseren in iedere Vlaamse provincie.Een After-T? Een ontmoetingsmoment, een drankje, een gezellige en leuke babbel, steun, samenkomen, herinneringen aan T-Day ophalen, interessante gesprekken verderzetten, ... In Antwerpen gaat dit moment door op 15/12 in Het Roze Huis. Aansluitend kan je ook genieten van de gratis film 'I love you Philip Morris' op zolder (zie hieronder). Data van de andere provincies vind je hier.
Waar: Het Roze Huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen
Prijs: Gratis
Meer info: Facebook

Zaterdag 15 december 2018
20u: Gratis film op zolder : I love you Philip Norris
Steven Russell is gelukkig getrouwd met Debbie en werkt bij de lokale politie totdat een dramatisch auto ongeluk een heroverweging van zijn leven oproept. Steven realiseert zich dat hij homo is en besluit alles uit het leven te halen, zelfs als hij daar de wet voor moet overtreden. Stevens nieuwe extravagante levensstijl omvat oplichting en fraude, wat hem uiteindelijk in de gevangenis doet belanden. Hier ontmoet hij de gevoelige Phillip Morris. Zijn toewijding om Phillip te bevrijden uit de gevangenis en het perfecte leven te creëren samen met hem, spoort Steven aan om de ene onmogelijke zwendel na de andere te plegen, vaak met succes.
Waar: Het Roze Huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen
Prijs: Gratis
Meer info: Facebook

*** SAVE THE DATE: Zaterdag 5 januari 2019: Nieuwjaarsfeest Het Roze Huis ***
Zaterdag 5 januari 2019
20u: Nieuwjaarsfeest Het Roze Huis in De Roma
Het Roze Huis luidt het jaar in met een nieuwjaarsfeest!
Door werken onder de brug van de Draakplaats deze winter, hebben we naar een andere locatie moeten zoeken. Daarom zal het feest nergens minder dan bij volksschouwburg de Roma doorgaan!
Bereikbaarheid: https://www.deroma.be/praktisch/Bereikbaarheid
Waar: De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Prijs: Gratis
Meer info: Facebook