De liefde van uw leven als holebi- en transgender senior!

Wat is het allerbelangrijkste in ons leven? Liefde als je het mij vraagt. Het Zorgbedrijf Antwerpen wil dit jaar een boek schrijven over liefdesrelaties, intimiteit en seksualiteit bij senioren met als voorlopige werktitel “De Goesting van mijn leven“. Omdat we heel diverse liefdesverhalen willen opnemen in ons boek zijn we ook op zoek naar getuigenissen van holebi- en transgender senioren.
 

Hoe gaan we te werk?

Ken jij iemand in jouw familie- of vriendenkring dan zouden we graag in contact willen komen met de oudere. Jij spreekt eerst zelf de bewoner/klant/familielid/vriend(-in) aan en vraagt of wij ons boek mogen komen voorstellen. Volledig vrijblijvend uiteraard.
Wanneer de betrokkene akkoord gaat, bezorgt u de naam en de contactgegevens aan patrick.gaens@zorgbedrijf.antwerpen.be van de projectgroep. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld. 

Wanneer de oudere na onze kennismaking akkoord gaat, zal er een éénmalig interview van maximum één uur worden afgenomen ter plaatse. Op basis van dit interview zal een professionele schrijfster het liefdesverhaal schrijven. Anonimiteit kan – indien gewenst – gegarandeerd worden.

En mochten er nog vragen of bemerkingen zijn, aarzel niet ons te contacteren.

Patrick Gaens